Listen to the wind, it talks.

Listen to the silence, it speaks.

Listen to your heart, it knows.

PERSOONLIJK AFGESTEMDE BOODSCHAP

‘Herinner je licht’-activatie

Ik geloof dat alles er al is en in jou zit – dus ook dat wat we niet met het blote oog kunnen waarnemen of met ons hoofd kunnen begrijpen. Met een op jou afgestemde lichttaal activatie en reading help ik jou herinneren wie je werkelijk bent. Wie je werkelijk bent is namelijk zoveel grootser dan wie je vaak denkt te zijn!

Hoe werkt lichttaal?

Om verbinding te maken met lichttaal stem ik me af op jouw naam; jouw oorsprong in licht. Ik geloof dat jouw naam is verbonden met jouw unieke trilling. Mijn stem doet als doorgeefluik van de boodschap het werk.

Zodra je de activatie en reading van mij ontvangt, kun je deze in alle rust en stilte beluisteren. Neem de tijd en ruimte om op jouw manier te zakken in jouw ZIJN. Probeer de lichttaal niet met je hoofd te begrijpen, maar voel en ervaar welke stukjes in jouw bewustzijn worden aangeraakt. Laat je meevoeren naar dat wat jij je mag herinneren. Er is geen goed of fout – alles is goed zoals het is en precies passend voor jou op dat moment.

Wil jij je ten diepste herinneren wie je bent en wat je hier te doen hebt? En zo je bewustzijn vergroten? Ik help je graag!

Jouw investering in jezelf is: €44,-.

The language of light
can only be decoded by the heart.

Suzy Kassem

Healing

LIGHT package deal

De ‘herinner je licht’-activtaie is mooi te combineren met een light healing reading op afstand.

Wat kun je verwachten van de LIGHT package deal?

Nadat ik de activatie voor je heb opgenomen, spreken we een dag en tijd af dat je de light healing reading op afstand ontvangt. Hierdoor kom je eerst lekker in rust en ontspanning om na de behandeling in alle stilte de activatie te luisteren. Zo kun je nog dieper zakken in jouw ZIJN en de energie zijn werk laten doen.

Jouw investering voor de LIGHT package deal: €75,-.

fijne woorden