Keer terug naar wie je
werkelijk bent

1-op-1 traject

Awaken your inner wisdom

In dit magische traject help ik je terugkeren naar wie je werkelijk bent, zodat je op een ontspannen manier kunt leven en werken. Ik help je in contact komen met je dieperliggende verlangens en dromen en hier naar te luisteren. Ook leer je jezelf beter kennen, je gaven en talenten ontdekken en te vertrouwen op je intuïtie. Waar ben je van nature goed in? Wat vind je werkelijk belangrijk? Door minder te MOETEN en meer te vertrouwen op je innerlijke kompas kom je in een ontspannen staat van ZIJN waarin verlangens als vanzelf tot je komen.

Veranderen is makkelijker gezegd dan gedaan. Verwachtingen van je omgeving en de waan van de dag kunnen je meeslepen in oude gedragspatronen. Daarom neem ik je bij de hand. Met scherpe vragen help ik je op een zachte manier belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen herkennen en verandering bestendigen. Door gebruik te maken van mijn intuïtie, verschillende coachmethoden en energetische werkwijzen leer jij om weer in verbinding te komen met jezelf. Je leert op jezelf te vertrouwen en je hervindt je authentieke kracht. Ook help ik je je volgende stap te bepalen, zodat jij samen met jouw innerlijke wijsheid weer de leiding neemt over jouw leven.

In dit traject leer je o.a.:

 • … op je intuïtie en de signalen van je lichaam vertrouwen;
 • … je eigen unieke gaven, talenten en missie ontdekken;
 • … luisteren naar wat bij je past en waar je energie van krijgt;
 • … omgaan met belemmerende patronen en gedachten.

In dit traject krijg je:

 • … een breed scala aan tools om de verbinding met jezelf te herstellen;
 • … helderheid over wie je bent en wat je hier te doen hebt;
 • … een goede basis voor de volgende stap in je leven en/of werk.

Hoe ziet deze inner wisdom journey eruit?

Afhankelijk van jouw coachvraag bestaat het traject uit vijf sessies van circa 2 uur. Tijdens jouw inner wisdom journey ontvang je waar nodig tussentijdse begeleiding en kun je me per mail of WhatsApp vragen stellen en delen waar je tegenaan loopt. Ik kijk en voel met je mee, zodat je krijgt wat je in jouw proces nodig hebt. De coachsessies vinden ongeveer om de twee weken plaats in een tijdsperiode van maximaal vier maanden.

Een ”awaken your inner wisdom” journey ziet er grofweg als volgt uit:

 • We starten met een intake waarin we bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt leren of ontdekken, wat je verlangens zijn en hoe ik je kan helpen. Ook formuleren we je intentie op een heldere en krachtige manier. Door je bewust te zijn van je intentie, ontstaat er focus gedurende het hele traject.
 • In vijf sessies leer je de verbinding met jezelf herstellen en ontdek je jouw unieke pad. Met behulp van praktische oefeningen ontdek je je gaven en talenten. Simpele energetische oefeningen helpen je je energie te begrenzen. Niks staat vast, ik werk vanuit mijn intuïtie en maak op mijn manier gebruik van o.a. het werken met Archetypen (talentenspel), visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, innerlijke familie werk, multidimensional sound healing (lichttaal), reading en energiewerk.
 • Optioneel kan er gewerkt worden met ceremoniële cacao tijdens de sessies. Cacao helpt je op liefdevolle wijze je hart te openen, zodat je kunt verbinden met jezelf en jouw unieke wijsheid en zorgt tevens voor meer focus en helderheid.
 • Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee, zodat je thuis kunt oefenen en wat je leert kunt integreren in je dagelijks leven.
 • Aan het einde van het traject ontvang je een verslag met de belangrijkste inzichten en actiepunten. Ook jij blikt terug; wat maakte indruk? Waarom? En wat neem je mee?
 • Een maand na ons traject plannen we een afspraak via Skype of Zoom om te bespreken hoe het met je gaat, wat er is veranderd, waar je nog tegenaan loopt en waar ik je eventueel nog bij kan helpen.

Jouw investering in jezelf is afhankelijk van jouw wens/vraag.

Voor een traject op maat, kun je me ook benaderen.

Wil jij vanuit jouw ”inner wisdom” je volgende stap bepalen?

To remember who you are,
you need to forget who they told you to be

fijne woorden