BEELDMERK_RGB

 Talent in het Licht

Iedereen wordt geboren met een bord vol talenten en gaven, maar je hebt ze niet zomaar. Sommige talenten ontdek je al vroeg in je leven en anderen wat later. Sommige talenten zijn meteen compleet tot je beschikking en anderen moeten nog wat ontwikkeld worden.

 

Als je goed luistert naar jouw talenten, delen ze een waardevolle schat aan informatie met je, om te doen wat goed voor jou is en werkelijk bij je past.

Ontdek jouw archetypische talenten
BEELDMERK_RGB

 Voor Werkgevers

We leven in een wereld waar veel van ons wordt gevraagd, zowel van individuen als van organisaties. Optimale prestaties leveren, complexe situaties beoordelen en keer op keer belangrijke keuzes maken.

 

Dit kunnen mensen alleen maar optimaal doen als ze hierbij gebruik kunnen maken van hun talenten en kwaliteiten.

Gevoeligheid en talent op het werk
BEELDMERK_RGB

 Talent en

 Transformatie

Zit je midden in een transformatieproces, loop je ergens in vast, sta je voor een belangrijke keuze in je leven of ben je toe aan nieuwe inspiratie en verdieping in jezelf?

 

Wil jij jouw unieke talenten bewust leren kennen en inzetten tijdens dit proces, zodat je vanuit een diep innerlijk weten keuzes kunt maken en het weer gaat stromen?

 

Maak dan een afspraak voor een ”Talent en Transformatie sessie”. Je dient wel eerst het Talentenspel traject of workshop afgerond te hebben.

Talent verdieping en transformatie sessie