fijne woorden

{

HET HEEFT ME MEER GEBRACHT, DAN IK VAN TEVOREN HAD KUNNEN BEDENKEN

 

Sabrina heeft mij kennis laten maken met het Talentenspel en het heeft me veel meer gebracht, dan ik van tevoren überhaupt had kunnen bedenken. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf. Dat heeft gezorgd voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er is een balletje gaan rollen en rolt nog steeds. Ik heb geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. Voorheen voelde ik veel aan, maar kon het niet onder woorden brengen. Nu ben ik me ervan bewust en kan er ook echt iets mee. Ik voel dat ik meer rust heb. Kortom lieve mensen, twijfel niet, volg je hart, stel je open en ga op zoek naar jouw Talenten!

Liefs, 

 

Dannis Lantrok

{

Er is van alles in beweging gezet

Het Talentenspel heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven. We vonden het fijn om de huiselijke setting bij Sabrina in alles rust aan de slag te gaan met onze talenten. Er is van alles in beweging gezet. Het Talentenspel is een unieke manier om je eigen innerlijke wereld te observeren en met jezelf een dialoog aan te gaan.

 

Edwin & Samantha

{

ER KWAMEN DIEPERE EMOTIES LOS

 Een traject wat mij mooie inzichten heeft gebracht. Het gaf mij inzichten en handvatten om direct toe te passen in mijn dagelijks functioneren. Ik durf te zeggen, dat er direct rendement merkbaar was dankzij deze positieve impulsen. Ook diepere emoties kwamen er los tijdens deze intensieve sessies, dan is het fijn om Sabrina te ervaren als een begrijpend en wijze begeleider. Dankjewel Sabrina voor deze bijzondere ervaring.

 

Marcel de Bruijn

{

Het geeft veel inzichten

Een bijzondere ervaring, begeleid door een mooi mens. Sabrina heeft een hele fijne energie bij zich, waardoor het een veilige omgeving is om naar je gevoel te luisteren. Het 1-op-1 traject geeft veel inzichten. Het traject bij jou heeft mij dus nu al veel gebracht, zo ervaar ik dit echt. Ook al ben ik nog niet op mijn bestemming gekomen, ik loop wel weer op een pad voelt het. Nogmaals bedankt voor alles en ik laat snel nog eens wat van mij horen!

 

Jessica Glijn

{

WAANZINNIG WAARDEVOL EN VOORAL OOK LEUK!

Het talentenspel is een bijzonder (leuk!) proces. Het heeft mijn bewustzijn op een hele fijne manier verdiept. Ik heb al mijn talenten met een warm gevoel aangekeken en inzichtelijk gekregen, waardoor ik nu meer ”owner” ben van deze mooie eigenschappen. Het gevoel is omgezet in ”weten” en naar dieper ”bewonen”. Voor mij is mijn hartmissie de motor in mijn bedrijf, ik wil daar goed mee verbonden zijn. Sabrina bouwde zo (als rustige begeleider) mee aan de verbinding met mijn purpose.

En wat een mooie, holistische en creatieve methode heeft Sabrina om jezelf goed te leren kennen. Je doet het spel zelf en intuïtief en al je talenten leiden je naar je levensmissie. Het was te bizar hoe die klopte. Waanzinnig waardevol en vooral ook leuk!

Hartelijke groet,

 

Doran van Veenendaal – Identity en Positionering Expert

{

HET WAS EEN ECHTE ”EYEOPENER”

Het Talentenspel was een echte ”eyeopener”. Het heeft mij enorm verder geholpen en Sabrina heeft dit bijzondere proces goed ondersteund. Ze gaf me de ruimte om door mijn eigen proces te gaan en zij voelde goed wat nodig was. Al mijn aspecten zijn op z’n plaats gevallen, het voelt nu als een eenheid.

Dankjewel, Sabrina. ”Ik zal je zeker aanbevelen bij iedereen die dit wil doen”!

 

Ria L.

{

Een mooi cadeau voor jezelf

Was een hele mooie ervaring! Heeft me heel veel inzichten gegeven. Voelde me erg op mijn gemak en prettig. Zeker een mooi cadeau voor jezelf.

 

Angelique Westland

{

Een prachtig resultaat

Sabrina heeft mij met gevoel en aandacht meegenomen in de wereld achter en onder het talentenspel. Dat is niet altijd simpel, omdat mijn ratio het nog weleens overneemt van mijn intuïtie. Maar door telkens haar voelsprieten aan te zetten, haar beide voeten op de grond te houden, en te benoemen wat ze zag gebeuren, heeft Sabrina mij geholpen een prachtig resultaat te bereiken, vol met inzichten die nu langzaam kunnen doorsijpelen.

Liefs,

 

Sarah

{

ZEER VERRASSEND EN BIJZONDER INZICHTGEVEND

Het is echt een onvergetelijke ervaring om het Talentenspel met Sabrina te mogen spelen! Zeer verrassend en bijzonder inzicht gevend! Met haar rustige manier van doen en intuïtieve geest begeleidt Sabrina je naar je levensmissie en worden je talenten op een fijne en visuele manier duidelijk gemaakt. Het is echt wonderlijk om deze reis met haar te maken en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is zichzelf beter te kennen.

 

Annette van der Put – Natuurgeneeskundig therapeut en gezinscoach

{

NA 2 SESSIES WEET IK WEER WAT ME TE DOEN STAAT

Sabrina heeft me met behulp van het Talentenspel in contact gebracht met mijn verschillende spelers/talenten en vervolgens faciliteerde ze me om daarmee in dialoog te gaan. Naast dat het veel inzichten, kracht en energie oplevert, brengt het ook focus aan op de koers die je wilt bewandelen. Een bord dat aanvankelijk tweedimensionaal was, kwam door haar warme, intuïtieve en duidelijke begeleiding op een speelse manier multidimensionaal tot leven. Heel leuk!

 

Lucille van der Most –

Trainer en coach