FAQ

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_accordion style=”accordion”][vc_accordion_tab title=”Hoe werkt het?”][vc_column_text]Het uitgangspunt van het Talentenspel is dat ieder mens twaalf talenten heeft en een Koning(in) als vertegenwoordiger van de ziel. Je maakt tijdens het ”talenten in-zicht” traject gebruik van het beeld van een innerlijk koninkrijk waarbinnen jouw talenten werkzaam zijn. Uit ruim tachtig talenten kies je er twaalf die jouw innerlijke koninkrijk vertegenwoordigen. Dit is de eerste fase van het gelaagde Talentenspel.

 

In deze eerste fase maak je kennis met jouw twaalf talenten op het ‘’wereldbord’’. Je gaat kijken naar wat die talenten voor jou doen, waar eventueel een disbalans is ontstaan bij jou talenten en wat ze nodig hebben. Je lost conflicten op, laat ze relaties aangaan en je krijgt helderheid over hoe je ze het beste kunt inzetten in jouw dagelijks leven, zodat er weer balans, vrijheid en vreugde ontstaat.

 

In de tweede fase geef je je talenten een plaats op het ”levensboombord”. Hier leer je je talenten diepgaand begrijpen en hoe je ze kunt toepassen. Hiermee krijg je inzicht in de plaats die deze talenten innemen; welke talenten gebruik je voor jezelf, voor je werk, voor je relaties en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens de laatste fase gaan we samen kijken hoe je met je talenten je (levens)missie kunt inrichten en wat daarvoor nodig is. Je (levens)missie klinkt voor velen heel groot, maar het is niets meer dan een focus voor het NU. Tevens is het zo dat dit een dynamisch proces is, net als een boom die groeit.

 

Het bijzondere van deze diepgaande en effectieve methode is dat je op een creatieve wijze inzicht krijgt in wat jou werkelijk drijft, wat je (levens)missie is, waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt.

 

Hoe kan het bewust worden van je talenten, ook als HSP’er zorgen voor meer focus en richting in je leven?  

 

Wanneer je een goed beeld hebt van jezelf en jouw unieke talenten, geeft dat veel voldoening. Je talenten zeggen namelijk iets over jou, ze voeden jou en vertellen wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Keuzes maken wordt makkelijker als je weet welke talenten je hebt en wat ze nodig hebben om te gaan doen waar jij blij van wordt. Het geeft je houvast, want je voelt een helder onderscheid tussen welke interesses in het verlengde van je missie liggen, oftewel het beantwoord de zingevingsvraag waar veel HSP’ers mee lopen:

 

”Wat kom ik hier op aarde doen?”

 

Aan de hand daarvan kun je vervolgens concrete keuzes maken en je talenten verder ontwikkelen in een vorm die voor jou goed voelt!  Want als je gaat doen waar je hart ligt, je op de juiste plek zit en datgene naar buiten kunt brengen waar je innerlijk naar verlangt kun je er helemaal voor gaan. Veel HSP’ers houden namelijk van dingen doen in hun eigen tempo, zo kan er veel werk worden verzet en met groot enthousiasme en plezier kunnen gewenste doelen worden bereikt.

 

Want als je in ontspannenheid je ding doet, is vreugde ervaren het gevolg. Dat kost geen energie, maar levert energie op!![/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Wat is de kracht van het Talentenspel?”][vc_column_text]

  • Deze effectieve methode zorgt voor een diepgaand transformatie proces waarin je jouw talenten ontdekt, begrijpt en bewust leert in te zetten in je dagelijks leven;
  • Deze diepgaande en creatieve methode werkt voor iedereen;
  • Het helpt HSP’ers meer richting, focus en passie te geven in het leven;
  • Deze methode kan ingezet worden voor uiteenlopende levensvragen, focus in je dagelijks leven, je werk, in je bedrijf als ondernemer en zelfs om inzicht te krijgen over hoe je je leven zinvol kunt invullen als je ouder bent en met pensioen;
  • Deze diepgaande methode gaat voorbij aan je ratio en weerstanden;
  • Deze methode heeft een positieve invalshoek, omdat je investeert in jezelf en jouw talenten;
  • Deze methode leidt tot groei in je persoonlijke leiderschap, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn;
  • Deze methode laat je (door) voelen en daagt je uit tot actie;
  • Deze methode ondersteunt behoeften als geluk en zingeving.
  • Deze methode ondersteunt en geeft richting bij een koersverandering na bijvoorbeeld een burn-out.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Betaalt jouw werkgever dit traject?”][vc_column_text]Bespreek de mogelijkheden met jouw leidinggevende of neem contact met mij op voor een afspraak. Lees hier meer over het ”talenten in-zicht” traject of voor ”werkgevers”.

 

Ontdek en krijg je Talenten in-zicht met Talentenspel en volg jouw ”eigen wijze” weg voor meer rust, focus, energie, vreugde en authenticiteit.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][qode_simple_quote text_title_tag=”h3″ author_title_tag=”h6″ simple_quote_text=”It’s a happy talent, to know how to PLAY” simple_quote_author=”Ralph Waldo Emerson” quote_symbol_color=”#eaf4f3″][/vc_column][/vc_row]