Een pure overdracht
van energie 

Een pure
overdracht
van energie 

ENERGIEBEHANDELING OP AFSTAND

Light healing reading

  • Heb jij behoefte aan meer rust en ontspanning?
  • Wil je uit je hoofd en in je lijf komen?
  • Wil je blokkades opheffen?
  • Kun je wel wat extra energie gebruiken?
  • Wil je meer bewustZIJN ontwikkelen?

Dan is een light healing reading op afstand iets voor jou.

Ik geloof dat alles bestaat uit energie. Light healing reading is een pure overdracht van licht energie. Ik werk met de helende taal van het licht (lichttaal) in combinatie met reiki, waardoor de energie nog beter is afgestemd op jou en krachtiger wordt. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, maar altijd en overal aanwezig.
Daardoor is healing op afstand mogelijk.

 

Wat kun je van de healing verwachten?

Tijdens een energetische sessie hoef jij alleen maar te ontspannen en ontvangen in jouw eigen veilige omgeving. Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de licht energie zijn werk kan doen en hoe meer jij kunt waarnemen. De licht energie die wordt overgedragen, doet altijd wat voor jouw fysieke en energetische lichaam op dat moment nodig is.

De light healing reading werkt bekrachtigend, brengt rust en ontspanning en legt (stukjes) blokkades bloot of lost deze op. Hierbij kunnen emoties loskomen, zoals verdriet, boosheid, frustratie etc.

We ervaren deze emoties vanuit onze geest niet altijd als prettig. Als gevolg willen we dan ook vaak weg van deze emoties. Door het aanraken van diepere emotionele lagen ruimt je lichaam op, worden vastgezette emoties opgelost en je lichaam verlaten. Dit is juist iets positiefs, dus bedank jezelf hiervoor. Je fysieke en energetische lichamen zijn zich aan het opschonen, je zelfgenezend vermogen en jouw licht wordt geactiveerd en versterkt. Je zult je daarna ruimer, lichter en krachtiger voelen.

Iedereen ervaart een light healing reading anders – er is geen goed of fout. Misschien neem je warmte, kou of tintelingen waar in je lichaam, maar je kunt ook helemaal niets voelen. Dit gebeurt vaak als je moe bent, in je hoofd zit en je best gaat doen om ‘iets’ te willen voelen. Vertrouw erop dat de energie zijn werk doet.

Hoe gaat de light healing reading in z’n werk?

We spreken een moment af dat je de light healing reading op afstand ontvangt en bespreken waarom je de healing wilt ontvangen. Vervolgens stem ik mij af op jouw naam; jouw oorsprong in licht en werk ik als doorgeefluik met de universele helende licht energie. De behandeling duurt zo’n 30 minuten en kan nog dagen doorwerken. Na de behandeling hebben we een contactmoment via WhatsApp, zodat je je ervaringen kunt delen en ik hetgeen ik doorkreeg aan informatie met jou kan delen. Mijn advies is om na de behandeling goed voor jezelf te zorgen en voldoende water te drinken, zodat je lichaam de nodige afvalstoffen kan afvoeren.

Jouw investering in jezelf: €45,- per healing of 3 x 30 minuten voor €120,-.

fijne woorden