Laat mij je inspireren & begeleiden naar een leven dat bij je past

IK NEEM JE MEE…
Dit is mijn verhaal

Mijn naam is Sabrina Janssen. Als bewustZIJNscoach, lightguide, wisdomkeeper, energiewerker en multidimensional sound healer doe ik niets liever dan jou inspireren en begeleiden naar een leven dat echt bij je past. Misschien voel ook jij dat je iets in je leven wilt veranderen. Je weet alleen niet waar je moet beginnen en als je heel eerlijk bent voelt het soms alsof je je hoofd boven water aan het houden bent.

Ik help je om vanuit een zoekende, onzekere en overprikkelde situatie naar inzicht te komen. Je durft te luisteren en te vertrouwen op je intuïtie, herstelt de verbinding met jezelf en anderen en leeft weer voluit. Ook zelf maakte ik zo’n transformatie door. Ik neem je mee in mijn verhaal.

IK WILDE DE wereld zien

Als kind voelde ik me anders dan leeftijdsgenootjes. Ik werd gezien als verlegen, maar nam mezelf onbewust in bescherming omdat ik mensen haarfijn aanvoelde en mezelf geen raad wist met al die gevoelens en externe prikkels. Tegelijkertijd voelde ik een enorme drang om de wereld te ontdekken en de spanning in het avontuur op te zoeken.

Na de middelbare school werkte ik als werktuigbouwkundige bij de marine. In een harde mannenwereld sleutelde ik als enige vrouw aan boord aan dieselmotoren. Hoewel ik me er niet lekker voelde, wilde ik mezelf niet laten kennen en vond ik dat ik moest vechten voor mijn plek. Ondertussen raakte ik steeds verder van mezelf verwijderd, waardoor ik last van kreeg van depressies, angsten en stevige beperkende overtuigingen. Met de hulp van een energetisch coach en reiki cursussen kwam ik voorzichtig weer in verbinding met mijn gevoel, dat ik diep had weggestopt.

Ik durfde stap voor stap steeds meer te luisteren naar wat mijn hart me vertelde.

Soulclip
I am 

Van mannelijke naar
 vrouwelijke energie

Voordat ik als coach werkte, hopte ik van de ene naar de andere baan. Na de marine werkte ik o.a. in de jeugdgevangenis, bij de reclassering, brandweer, politie en defensie. Hoe meer ik echt naar mezelf durfde te luisteren, hoe duidelijker het werd dat deze werkomgevingen niet bij me pasten.

 

Ik had vaak het gevoel iets te missen, want dit kon het toch niet zijn?

Tijdens mijn laatste baan kwam ik in aanraking met het Talentenspel, dat werkt met archetypen; oervormen die wij allemaal herkennen en in ons dragen. Dit opende mijn ogen voor mijn unieke gaven en talenten en wat ik hier te doen heb. Meteen dacht ik: ‘Wauw; dit is zo bijzonder magisch, krachtig en compleet! Hier wil ik ook anderen bij helpen.’ De vonk sloeg over en de magie ging stromen.

Een diepe verbinding met mezelf

Steeds meer ontdekte ik mijn vrouwelijke energie, de kracht van kwetsbaarheid en deed mijn dominante mannelijke energie een stapje terug. Door mezelf laag voor laag af te pellen bereikte ik mijn zachte en krachtige kant. Er ontstond een diepe verbinding met mezelf, mijn ziel en intuïtie. Mijn intuïtie werd een krachtige tool. Het opende de deur naar een nieuw en kloppend leven. Ik volgde verschillende coachopleidingen en maakte van persoonlijke ontwikkeling mijn werk.

Door je te ont-doen
van al je moeten,
ont-moet je jezelf.

Sabrina

Nu help ik jou de reis van je hoofd naar je hart maken

De reis naar mezelf veranderde mijn leven meer dan ik had durven dromen en doet dit nog elke dag. Omdat ik veel meer mensen wilde helpen terug te keren naar zichzelf, maakte ik er mijn werk van. Als bewustZIJNscoach help ik jou je unieke gaven, talenten en zielsmissie ontdekken, doorvoelen en verankeren, zodat je het leven durft te leiden waar je diep vanbinnen zo naar verlangt.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?