Ik geloof dat je moet blijven leren en ontdekken, om dichterbij jezelf te komen.

bewustwording focus talenten

Mijn naam is Sabrina Janssen, geboren op 31 december 1977 te Amsterdam, getrouwd en woon in Amersfoort.

 

Ik hou van verbinding, geluk, openheid en authenticiteit in het leven. Ik ben een gecertificeerd coach en begeleider op het gebied van (hoog)gevoeligheid, bewustzijnsontwikkeling en talentontwikkeling. Ik ben iemand met een open en intuïtief hart, integer, rustig en ik breng een frisse energie.

 

Het is mijn kracht om mensen te lezen, in te voelen en de juiste vragen te stellen. Mijn intuïtie is mijn krachtige tool geworden.

 

Ik werk graag met mensen en organisaties die groei en ontwikkeling belangrijk vinden, die net als ik ook graag het beste uit zichzelf halen. Mensen maken het verschil, wanneer zij in hun kracht staan.

Yes, there is a plan and your soul knows what it is.

Sabrina
Mijn verhaal

 

Jarenlang hopte ik van baan naar baan binnen diverse overheidsinstanties en kwam daarmee vaak in een harde mannenwereld terecht. Terwijl ik het eigenlijk niet naar mijn zin had, bleef ik volharden. Mijn mind (ego) was in die tijd mijn beste raadgever waar ik naar luisterde en mijn gevoel daar was geen ruimte voor.  

 

Ik heb mijn eigen intuitie flink getest en mijn leven omgegooid. Ik heb mezelf afgepeld en ben bij mijn eigen zachte kracht gekomen.

 

Zachte kracht kan niet zonder orde en structuur. Want wanneer je dichterbij je essentie komt, vallen de dingen samen. Je krijgt orde in de chaos, wanneer je jouw unieke archetypische talenten kent en structureel toepast.

 

Want wanneer je jezelf en jouw unieke archetypische talenten werkelijk kent, kan je jouw (levens)missie ontdekken. Want wat bij jou past, geeft voldoening en het laat je meer in jezelf geloven.

Ik werk vanuit mijn persoonlijke waarden:

 

Speels ontdekken

De dingen leren en ontdekken in het leven hoeft niet zwaar te zijn. Ik realiseer samen met jou spelenderwijs inzicht in datgene wat je verder brengt.

 

De bijzonder krachtige coaching stool ”Het Talentenspel”, gebaseerd op de reis van de held(in), gaat over je eigen verantwoordelijkheid nemen als volwassene op alle vlakken, in je eigen kracht gaan staan, je shit opruimen en (zelf)vertrouwen opbouwen.

 

Het zorgt ervoor dat je zelf veel makkelijker en intuïtiever kan toewerken naar jouw unieke archetypische talenten. 

 

Bewust inzicht

Deze bijzonder krachtige coachings tool in combinatie met mijn coaching en begeleiding zorgen ervoor dat je niet alleen inzicht krijgt in jouw unieke archetypische talenten en levensmissie (focus), maar ik help je ook om te verdiepen en te verankeren. Je moet je eigen talenten écht begrijpen en kunnen toepassen om ernaar te leven.

 

Openheid & veiligheid

Ik hou van écht contact en verbinding. Als je zelfwaarde voelt, mag je kwetsbaar zijn. Je kan en mag jezelf laten zien. In mijn trajecten draag ik zorg voor een veilige omgeving. Dit is voor mij de basis om aan de klanten die bij mij komen, te geven.

Door mijn eigen talenten in het licht te zetten, heb ik ontdekt 

  • Hoe ik orde in de chaos krijg;
  • Hoe ik bewust vanuit mijn intuitie de juiste keuzes kan maken;
  • Wat ik en mijn unieke talenten nodig hebben;
  • Hoe mijn talenten het beste kunnen samenwerken;
  • Hoe ik mijn talenten het beste kan inzetten in mijn dagelijks leven.

  • Wat voor mij ECHT belangrijk is;
  • Waar ik energie van krijg;
  • Hoe ik mijn gevoeligheid als TALENT optimaal kan benutten;
  • Loskomen van oude overtuigingen en de daarbij behorende gedragspatronen (identificatie met mijn ego en emoties).

Mijn missie

Je gevoeligheid kan je onzeker maken, maar er schuilt ook een enorme kracht in jou.

 

Het is mijn missie om vanuit mijn eigen speelse wijsheid gevoelige ontdekkers te inspireren, coachen en begeleiden bij het (her)ontdekken, bewust worden en ontwikkelen van hun unieke en ”eigen wijze” talenten. Zodat ze vol passie en overgave weer authentiek in het leven gaan staan en moeiteloos zichzelf kunnen ZIJN.

 

Niet je hoofd maar je ziel begrijpt het leven. Je hart verbindt en wijst je de weg.

 

”Volg jouw eigen wijze hart, want dat klopt”

 

Liefs,

 

Sabrina