focus gevoeligheid talenten

Heb jij jezelf en jouw archetypische talenten en gaven in-zicht?

 

Wat zou het voor je betekenen als je diepgaande inzichten zou krijgen in jezelf en jouw unieke archetypische talenten en hun onderlinge samenhang? Jouw unieke blauwdruk?

 

Want als je werkelijk gaat leven en creëren vanuit jouw ware zelf, bij datgene wat echt bij jou past, ga je meer in jezelf geloven en kost het je geen energie maar geeft het je juist energie en kun je moeiteloos jezelf ZIJN.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je wilt (beter) weten wie je bent?
 • Je wilt meer rust en flow?
 • Je voelt dat er meer in je zit, dan er nu uitkomt?
 • Je wilt van betekenis zijn voor je omgeving en voor de wereld?
 • Je hebt steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven bepaald wordt door de keuzes die je hebt gemaakt in het verleden?
 • Een burn-out of een bore-out en wat nu?
 • Je vraagt je af, waar ben ik nou echt goed in?

 • Je wilt meer vanuit je hart gaan leven en vraagt je af, wat echt bij je past?
 • Je blijft twijfelen of je niet iets ”anders” moet gaan doen?
 • Je bent op zoek naar antwoorden?
 • Hoe zorg ik voor meer balans in mijn werk/privé leven?
 • Je loopt vast in oude overtuigingen en gedragspatronen (identificatie ego en emoties)?
 • Je wilt je (zelf)vertrouwen versterken?

Wat zijn archetypen?

Archetype stamt uit het Grieks en betekent letterlijk; arché begin en typos vorm, gestalte, afbeelding, samen te vatten als oervorm of oerbeeld. In de moderne tijd is het begrip opnieuw geïntroduceerd en gedefinieerd door Carl Gustav Jung (1875-1961). Volgens hem bevat het onbewuste beelden van wat je persoonlijk hebt meegemaakt, je levensgeschiedenis, vergeten situaties, verdrongen herinneringen. Zij vormen als het ware een archief dat in ons onbewuste is opgeslagen, en dat (ten dele) weer bewust kan worden als je het je weer wilt herinneren. Het collectief onbewuste bestaat volgens Jung uit beelden die we geërfd hebben van onze voorouders.

 

Archetypen zijn dus collectieve patronen die zich in het onbewuste van de mens bevinden en die geactiveerd kunnen worden door levensomstandigheden in dromen, visioenen, imaginaties, visualisaties en creatieve processen. Alleen met behulp van hen kunnen we de werking, de lading en de gerichtheid van de archetypen in de energetische huishouding van onze psyché traceren en proberen te verklaren. Archetypen geven toegang tot een oeroud weten omtrent de diepste relaties tussen de schepper (god), de mens, het leven en het universum.

 

Aangezien het Talentenspel doormiddel van archetypen op een dieper niveau inwerkt, wordt er een stroom beelden op gang gebracht die de diepere (onbewuste) lagen van ons bewustzijn naar boven brengen, in kaart brengen en kunnen helen. Hierdoor is vaak een blijvende transformatie het gevolg.

Wat zijn talenten?

Iedereen wordt geboren met een palet vol archetypische talenten en gaven, maar je hebt ze niet zomaar. Sommige talenten ontdek je al vroeg in je leven en anderen wat later. Sommige talenten zijn meteen compleet tot je beschikking en anderen moeten nog wat ontwikkeld worden. Je ontdekt in je leven dat je bepaalde dingen makkelijk kunt, ze gaan je goed af zonder al te veel inspanning en je lijkt ze als vanzelf te kunnen. Dat zijn talenten. Iedereen waardeert je erom, terwijl je zelf denkt dat het heel gewoon is.

 

Als je goed luistert naar je persoonlijke archetypische talenten, delen ze een waardevolle schat aan informatie met je, om te doen wat goed voor jou is en past bij jouw ware zelf.

 

Alleen tijdens ons leven op aarde, waar we vaak te maken krijgen met de uitdaging tussen het behouden van je authentieke zelf, je gevoeligheid, je ervaringen, conditioneringen en de meningen van anderen, kun je het contact met jezelf en daarmee je archetypische talenten verliezen. Tenminste, de gevoelswaarde ervan, want je talenten blijven altijd bij je. Het is alleen aan jou de keus of je ze de aandacht geeft die ze verdienen!

 

Ik kan het je van harte aanbevelen, want door mijn eigen archetypische talenten en gaven te (her)ontdekken, ontstond er weer rust, energie, flow en vreugde in mijn dagelijks leven.

Wat levert het op?

 • Deze bijzonder krachtige coaching tool gaat voorbij de persoonlijkheid en brengt je in contact met een diepere laag in jezelf, het gebied van een diep innerlijk weten en wijsheid wat zorgt voor heling en bewustwording.
 • Meer bewustwording en inzicht in jezelf en jouw unieke archetypische  talenten en gaven.
 • Deze krachtige coaching tool ”Het Talentenspel” en mijn coaching helpen je om naar jouw ”binnenwereld” te kijken, zodat je informatie en inzichten krijgt en vandaaruit weer bewuste keuzes en stappen kunt maken.
 • Je ontdekt jouw (diepste) vergeten, verborgen of vanzelfsprekende talenten, gaven, verlangens, behoeftes en eventuele belemmeringen en oplossingen om te kunnen leven en creëren zoals jij wilt.
 • Meer focus op jouw binnenwereld door inzichten en praktische oefeningen.

 • Je krijgt jezelf weer in-zicht waardoor anderen jou ook daadwerkelijk meer gaan zien.
 • Er ontstaat meer creatie kracht, meer voldoening en minder twijfel en angst om te falen en fouten te maken.
 • Je ontdekt hoe jouw archetypische talenten het beste kunnen samenwerken, zodat ze vol vertrouwen weer optimaal kunnen worden ingezet.
 • Er ontstaat meer rust, focus, lichtheid, vrijheid, energie en vreugde in jouw dagelijks leven.
 • Deze bijzonder krachtige coaching tool zorgt voor een diepgaand transformatie proces.
 • Je leert wat jij en jouw archetypische talenten en gaven nodig hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden en voel je ”JA, DIT WIL IK”!!

 

Neem dan nu contact op voor meer informatie, of maak direct een afspraak voor een traject en zet jezelf met jouw unieke archetypische talenten in het LICHT.

 

Wil je meer lezen over mijn werkwijze en het Talentenspel, ga naar veelgestelde vragen.

 

Een coaching traject bestaat uit meerdere sessies van 2 á 3 uur.

Everyone is gifted, but some people never open their package.

Wolfgang Riebe