Kom in contact
met diepere lagen in jezelf

Gaat dit over jou?

 • Je verlangt ernaar om uit de ratrace te stappen en je eigen koers te varen;
 • Je wilt je leven en werk zo inrichten dat het je energie geeft in plaats van kost;
 • Je wilt uit je hoofd komen en leren vertrouwen op je lijf en intuïtie.

Maar…

 • … je voelt je overweldigd door alle ‘moetjes’ – je werk, gezin en sociale leven;
 • … je piekert veel en vindt het moeilijk om te ontspannen;
 • … je klampt je vast aan oude gedragspatronen, angsten en blokkades.

Waardoor…

 • … je je steeds vermoeider, onrustiger en gestrester voelt;
 • … je in een vicieuze cirkel zit waar je zelf niet uitkomt;
 • … je weinig voldoening haalt uit je werk, relaties en activiteiten.

Ik ga je helpen. In mijn ”awaken your inner wisdom” trajecten help ik je de verbinding met jezelf te herstellen zodat je vanuit rust en vertrouwen ontdekt wat bij je past en wat je hier te doen hebt. Mijn coaching gaat voorbij aan je ratio en brengt je in contact met diepere lagen in jezelf. Het raakt een diep innerlijk weten, dat bijdraagt aan heling en bewustwording. 

Wat levert mijn coaching je op?

 • ​Je leert vertrouwen op je intuïtie of onderbuikgevoel;
 • Je krijgt vertrouwen in jezelf en voelt jezelf steeds sterker worden;
 • Je ontdekt je gaven, talenten en zielsmissie;
 • Je kunt je authentieke zelf zijn en houdt je niet meer in;
 • Je durft je leven en werk zo in te richten dat het je voedt;
 • Je bent je bewust van gedragspatronen en valkuilen en weet hoe je ermee omgaat;
 • Je leeft in het hier-en-nu en kunt weer genieten van alledaagse geluksmomentjes;
 • Je ervaart meer rust, plezier en voldoening!

Ben je benieuwd wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Bekijk mijn trajecten of benader me voor een traject op maat.

Werk met mij

GRATIS SESSIE

Kennismakingssessie

Wil jij op je lijf en intuïtie leren vertrouwen? En wil je ontdekken wat echt bij jou past? In een gratis kennismakingssessie help ik je een stap vooruit en ontdek je of het ''awaken your inner magic'' traject en mijn manier van werken bij je past. We bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en wat je verlangens zijn. Ook je volgende stap komt aan bod.

1-op-1 traject

Awaken your inner wisdom 

Wil jij jouw unieke pad ontdekken? En vanuit bezieling nieuwe keuzes maken? In dit traject van 5 sessies begeleid ik je op de magische reis naar jouw binnenwereld, help ik jou om inzicht te krijgen in (beperkende) patronen en overtuigingen, ontdek je je unieke gaven en talenten en leer je te vertrouwen op je intuïtie. Ook help ik je je volgende stap te bepalen, zodat je je leven inricht zoals het bij jou past.

1-op-1 traject

Awaken your inner wisdom

Wil jij jouw unieke pad ontdekken? En vanuit bezieling nieuwe keuzes maken? In dit traject van 5 sessies begeleid ik je op de magische reis naar jouw binnenwereld, help ik jou om inzicht te krijgen in (beperkende) patronen en overtuigingen, ontdek je je unieke gaven en talenten en leer je te vertrouwen op je intuïtie. Ook help ik je je volgende stap te bepalen, zodat je je leven inricht zoals het bij jou past.

PERSOONLIJK AFGESTEMDE BOODSCHAP

'Herinner je licht'-activatie

Wil jij je ten diepste herinneren wie je bent en wat je hier te doen hebt? En zo je bewustzijn vergroten? Met een op jou afgestemde lichttaal activatie en reading help ik je herinneren aan jouw oorsprong in licht – juist als je even voelt dat het gedimd is. Zo sluit je je gemakkelijk af van prikkels van buitenaf en kom je in verbinding met je zielsmissie.

ENERGIEBEHANDELING OP AFSTAND

 

Light healing reading activatie

 

Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? En wil je jezelf op diepere lagen helen? Tijdens een light healing reading activatie, stem ik me op jou af en hoef jij alleen maar te ontvangen. Vastgezette emoties lossen op, je zakt dieper in jouw ZIJN en ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt..

 

ENERGIEBEHANDELING OP AFSTAND

Light healing reading activatie

Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? En wil je jezelf op diepere lagen helen? Tijdens een light healing reading activatie, stem ik me op jou af en hoef jij alleen maar te ontvangen. Vastgezette emoties lossen op, je zakt dieper in jouw ZIJN en ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt.

fijne woorden